Fris de zomer in: zonnige smaken en variaties

Blog

Fris de zomer in: zonnige smaken en variaties

De zomer staat voor de deur. De zon schijnt, de temperatuur stijgt… tijd voor een verfrissend drankje. Voor zomerse dorstlessers bent u bij ons aan het juiste adres. Oranka’s gevarieerde aanbod aan verse sappen en smoothies past perfect in o.a. bedrijfsrestaurants, hotels, zorglocaties en in supermarkten. Uw favoriete smaken en variaties al ingeslagen voor de zomermaanden?

Zomerse smaken, variaties en presentaties

Echte zomertrends zijn water met een smaakje en sapjes met tropische fruitsmaken. Wij zien een goede combinatie met onze zelftap-dispensers. Past onze Vintage-dispenser ook zo goed op uw sappenbar? Of wat dacht u van de presentatie op crushed ijs? Onze Grab&Go smoothies smaken ijskoud het allerbeste. Parken als Apenheul en Wildlands Adventure Zoo gingen u al voor. Daar kunt u onze smoothies en sappen op crushed ice deze zomer zeker tegenkomen.

Verkoeling uit de schappen

Kent u ons ruime assortiment monoverpakkingen al? Dit zijn handige drankjes om per stuk mee te nemen, bijvoorbeeld onze Natural-selectie. Dit zijn biologische sappen van 100% biologisch fruit en groenten. Proef ook onze koolzuurvrije Vitamin Choice. Een lekkere dorstlesser op basis van zuiver water, met toegevoegde vitaminen. Wel fan van frisdrank met prik? Dan past BioFris het beste in uw koeling. Het favoriete drankje van bessenliefhebbers zal een The Berry Company sap zijn, dankzij de fantastische fruitsmaak.

Ontdek deze en al onze andere monoverpakkingen in de nieuwe leaflet. Ook leuk om te weten: bij onze monoverpakkingen kunt u nu leuke wobblers bestellen. Deze maakt u vast aan het (koel)schap en geven een leuk effect. Kijk zelf maar eens:

Over Oranka

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude drankensegment. Meer informatie over Oranka is te vinden op www.oranka.nl. Mocht u nog specifieke vragen hebben of willen weten welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn, neemt u dan contact met ons op.