Grab & Go: uniek concept in een ambachtelijke uitstraling

Blog

Grab & Go: uniek concept in een ambachtelijke uitstraling

Bent u op zoek naar sapjes in flesjes? Voor uw (bedrijfs)restaurant, horeca in de zorg of bedrijf in de retailsector? Dan is Grab & Go vast iets voor u! Een uniek concept waarbij u kunt kiezen voor een ambachtelijke uitstraling van een flesje vruchtensap of smoothie. Vul eenvoudig onze 100% gerecyclede PET-flessen in diverse inhoudsmaten, plaats de veiligheidsdop op de fles en voeg het etiket toe. Als alternatief is er ook de mogelijk om gepersonaliseerdeop maat gemaakte etiketten te gebruiken.

Indien u de flesjes gekoeld bewaart, zijn ze nog minimaal 5 dagen houdbaar. U heeft eveneens de mogelijkheid om onze producten in biologisch afbreekbare bekers te vullen voor een presentatie op crushed ice. Er zijn veel verschillende smaken beschikbaar, waaronder hoogwaardige verse sappen, biologische sappen, smoothies, super smoothies en super juices. Hierdoor zijn er voor elk seizoen weer andere smaken.

Eigenschappen

Wat zijn de voordelen van Grab & Go?

  • ambachtelijke uitstraling
  • gerecyclede PET-flessen
  • diverse inhoudsmaten
  • gepersonaliseerde, op maat gemaakte etiketten
  • gekoeld bewaard minimaal 5 dagen houdbaar
  • diverse smaken en mogelijkheden

Op maat te maken

Met het Grab & Go concept creëert u gemakkelijk uw eigen flesjes sap of smoothie. U bepaalt het aantal flesje dat u wilt afvullen inclusief dop. Ons tapstandaard kunt u gebruiken om het sap, vanuit een box in de flesjes te tappen. Maak het af met een eigen gepersonaliseerd etiket en u heeft een mooie rij gepresenteerde sapjes. Meer informatie en een stappenplan voor het vullen van de Grab & Go flesjes vindt u hier.

Over Oranka

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude drankensegment.

Dat vindt u terug in:

  • onze doordachte oplossingen met een ideale mix van gemak, hygiëne, uitstraling, milieu, prijs en kwaliteit
  • ons uitgebreide assortiment met keus uit meer dan 50 verschillende soorten vruchtensap
  • Oranka-producten, die u buiten de koeling tot maximaal 12 maanden kunt bewaren
  • onze concentraten, waarmee u tot 90% aan opslagruimte bespaart en ze leveren tot 90% minder afval op. Beter voor u én het milieu!

Meer weten?

Meer informatie over Oranka is te vinden op www.oranka.nl. Mocht u nog specifieke vragen hebben of willen weten welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn, neemt u dan contact met ons op.