Zelftap-concept op locatie: Bedrijfsrestaurant HEMA Utrecht

Blog

Zelftap-concept op locatie: Bedrijfsrestaurant HEMA Utrecht

Wist u dat onze concepten door het hele land staan? Hydration Stations in het noorden van het land, Karaf-concepten in het zuiden. Wij nemen u daarom graag mee naar locaties waar Oranka-producten staan. Een uniek kijkje achter de schermen bij onze klanten én u ziet de concepten in de praktijk!

Als eerste nemen wij u mee naar het bedrijfsrestaurant van HEMA Utrecht. Hier kunnen medewerkers tijdens de lunch een verse smoothie of sap tappen. Zij kunnen zelf kiezen voor een favoriete smaak. Na een smoothie kunnen zij er de hele dag weer fris en fruitig tegenaan. Lekker en gezond eten en drinken, dat is ook “echt HEMA”.

Zelf verse smoothies of sap tappen

Een populair retailconcept van Oranka is het zelftap-concept. HEMA Utrecht heeft bijvoorbeeld gekozen voor de handige Brasserie Dispenser voor verse smoothies en sappen. Deze dispenser is makkelijk in gebruik en vraagt bijna geen onderhoud of schoonmaak. Erg gebruiksvriendelijk dus! De dispenser is te vullen met 2 x 10 liter kant-en-klare-sappen.

Nog meer voordelen op een rijtje:

  • Investeren is niet nodig: voor een dispenser en presentatiemeubel zorgen wij. Daar stellen we geen contract voor op. Als klant bestelt u alleen de sappen naar uw smaak.
  • Installeren is makkelijk. Er is alleen een stopcontact nodig.
  • De dispenser is niet te missen in bijvoorbeeld een (bedrijfs)restaurant. De display is verlicht en valt lekker op.
  • Keuze uit diverse maten flesjes: 200 ml, 250 ml en/of 500 ml

Presenteert u liever iets anders dan smoothies? Voor de dispenser heeft u de keuze uit meer dan 35 verschillende soorten, zoals verse sappen, smoothies, biologische sappen en ijsthee. Meer informatie leest u hier.

Over Oranka

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude drankensegment.

Dat vindt u terug in:

  • onze doordachte oplossingen met een ideale mix van gemak, hygiëne, uitstraling, milieu, prijs en kwaliteit
  • ons uitgebreide assortiment met keus uit meer dan 50 verschillende soorten vruchtensap
  • Oranka-producten, die u buiten de koeling tot maximaal 12 maanden kunt bewaren
  • onze concentraten, waarmee u tot 90% aan opslagruimte bespaart en ze leveren tot 90% minder afval op. Beter voor u én het milieu!

Ook een Brasserie Dispenser in uw (bedrijfs)restaurant?

Meer informatie over Oranka is te vinden op www.oranka.nl. Mocht u nog specifieke vragen hebben of willen weten welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn, neemt u dan contact met ons op. Of heeft u zelf één van onze concepten op uw locatie? Stuur ons dat gerust foto’s door!