Praktisch en Stijlvol

Terwijl de dispensers in de backoffice al het werk verzorgen, biedt Oranka een breed scala aan mogelijkheden voor de presentatie vóór de schermen. Van een prachtig Hydration Station tot unieke Juice Cubes en van sierdispensers tot handige afsluitbare karaffen, zodat deze gemakkelijk overal te gebruiken zijn zonder te morsen.

Ons assortiment varieert van verse vruchtensappen tot vruchtendrankconcentraten. Karaffen bieden wij kosteloos aan voor een optimale presentatie. De dispensers van Oranka staan voor een efficiënte logistiek in de keuken en gemakkelijke HACCP-beheersing.

Veelzijdige Oplossingen

Vul achter de schermen eenvoudig je karaffen of glazen middels onze handige uitschenkoplossingen. De mogelijkheden en oplossingen zijn eindeloos te noemen. Wij bieden naast een tapstandaard waar de Oranka Premix dozen op geplaatst kunnen worden, ook Brasserie of Postmix dispensers. Deze hebben een capaciteit vanaf 20 liter tot wel 348 liter kant-en-klaar product.

Bekijk hier al onze dispenser oplossingen

Natuurlijk...

staat duurzaamheid centraal in alles wat we doen bij Oranka. Onze sappen en smoothies zijn verpakt in materialen afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en zijn recyclebaar, met het FSC-keurmerk dat verantwoord bosbeheer garandeert. Bovendien helpen onze innovatieve dispensers om voedselverspilling te verminderen en zijn ze ontworpen om efficiënt te werken met een minimale ecologische voetafdruk.

Daarnaast zijn veel van onze producten goedgekeurd voor de Green Key Etalage. Dit betekent dat ze voldoen aan de strenge milieunormen van Green Key, een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. Dit keurmerk bevestigt onze inzet voor milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Ontdek hoe Oranka jouw banqueting en vergaderingen naar een hoger niveau kan tillen met onze veelzijdige en duurzame concepten.

Geïnteresseerd in onze banqueting oplossingen?

Wenst u meer informatie over deze mooie concepten en oplossingen neem dan contact op.
Wij demonstreren u graag de verschillende mogelijkheden.

Contact opnemen