Begin de dag met een gezond ontbijt

Blog

Begin de dag met een gezond ontbijt

Een goed begin van de dag, is het halve werk. De eerste maaltijd van de dag is het belangrijkst. Ons lichaam heeft ’s nachts veel verbrand. Om goed te kunnen functioneren, hebben we na het wakker worden voedingsstoffen nodig. Een stevig ontbijt zorgt ervoor dat u zich goed kunt concentreren. Wij geven graag eenvoudige tips, zodat u de dag gezond en fit kunt beginnen!

Gezond ontbijten met smoothies van Oranka

Wilt u gezond en voedzaam ontbijten? Dan bieden de heerlijke smoothies van Oranka uitkomst. Deze smoothies zijn gemaakt van 100% fruit van verschillende gepureerde vruchten en verkrijgbaar in 10 verschillende smaken. Oranka smoothies zijn rijk aan vitamine C, eiwitten en vezels. Daarnaast hebben we diverse smoothie-smaken al eens met u gedeeld, zoals de smoothies met groenten of fruit.

Bent u een bezige bij en heeft u behoefte aan een ontbijt voor onderweg? Kies dat voor de Grab & Go van Oranka. Handzaam in hersluitbare PET-flesjes. Onze tip: Grab & Go is perfect voor in het aanbod van cateringlocaties en retailondernemingen.

Voor bij het ontbijtbuffet

Ontbijten in een hotel is natuurlijk een extra goed begin van de dag. De sleutel tot een succesvol ontbijt, is een uitgebreid aanbod. Bent u horecaondernemer en op zoek naar unieke uitschenksystemen voor sappen en smoothies? Maak kennis met onze ontbijtconcepten met kwaliteitsproducten voor bij uw buffet.

Andere tips voor een goed begin van de dag:

  • Tijdens de koudere wintermaanden liggen we graag wat langer in bed. Moeite met opstaan omdat het nog donker is? Sluit dan voor het slapen gaan niet uw gordijnen. Zo kunt u wakker worden van natuurlijk licht.
  • Staat u op tijd op, dan is het begin van uw dag minder stressvol.
  • Zodra u bent opgestaan, is het goed om even uw lichaam te stretchen. Zo brengt u uw bloedsomloop goed op gang.

Over Oranka

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van smoothies en vruchtensappen in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude drankensegment. Meer informatie over Oranka is te vinden op www.oranka.nl. Mocht u nog specifieke vragen hebben of willen weten welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn, neemt u dan contact met ons op.