Voor u & uw gasten

Gasten verwachten meer steeds van cateringlocaties. Oranka biedt u oplossingen op maat die inspelen op deze verwachtingen. Wij hebben concepten voor elke locatie onafhankelijk  van de grootte, type dienstverlening of stijl. Van Grab & Go- en Restaurant-concepten tot banqueting en vergaderservice.

Oranka heeft een breed assortiment aan vruchtensappen & smoothies. Karaffen, Crushed Ice Terrines, flesjes en/of bekers kunnen voor een optimale presentatie worden gebruikt. Bovendien stellen wij gratis koeldispensers ter beschikking voor een efficiënte logistiek in de backoffice met een eenvoudige HACCP-beheersing.

Laat u adviseren door onze ervaren medewerkers, voor een oplossing die het beste aansluit bij uw situatie past.button_ikhebinteresse

Restaurant-concepten

De cateringactiviteiten voor bedrijven, scholen of instellingen, kunnen gevarieerd en complex zijn.

Oranka biedt daarom restaurant-concepten die bij elke cateringsituatie passen. Van dispensers in-lijn op het buffet, tot een luxe karaf presentatie en Grab & Go concepten.

Oranka heeft een breed assortiment van vruchtensappen en smoothies (meer dan 100 verschillende soorten). Waardoor u altijd het juiste product voor je juiste prijs kunt aanbieden.

 

 

knop_meer_informatie

Banqueting concepten

Terwijl de dispensers in de backoffice al het werk verzorgen, heeft u bij de presentatie vóór de schermen bij Oranka een breed scala aan mogelijkheden.

Van een prachtig Hydration Station tot unieke Juice Cubes en van sierdispensers tot een handige afsluitbare karaf.

Daarnaast hebben wij een uniek Grab & Go concept met verschillende maten PET-flesjes, eventueel met uw eigen logo.

Zo geeft u net dat beetje extra uitstraling aan uw vruchtensappen of smoothies.

 

knop_meer_informatie