Concepten van Oranka Juices: smaakvol, dorstlessend en inspirerend

Blog

Concepten van Oranka Juices: smaakvol, dorstlessend en inspirerend

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat klanten belangrijk vinden in het koude drankensegment. Dat vindt u terug in onze doordachte oplossingen met een ideale mix van gemak, hygiëne, uitstraling, milieu, prijs en kwaliteit. Wij hebben een uitgebreid assortiment met keus uit meer dan 50 verschillende soorten vruchtensap. Horeca, zorg, catering en retail zijn de branches waaraan wij leveren. In dit blog gaan we wat dieper in op onze concepten. Onze oplossingen komen in het volgende blog aan de orde.

Inspirerende concepten

Oranka heeft inspirerende concepten te bieden, die ook op de website goed te vinden zijn. Het gaat om de volgende concepten:
1. Smoothies
2. Zelftap-concepten
3. Juice Cubes
4. Hydration Station
5. Grab & Go
6. Karaf
7. Biologisch
8. Zorgconcept op maat

Uniek en ambachtelijk

Grab & Go is een uniek concept waarbij u kunt kiezen voor een ambachtelijke uitstraling van een flesje vruchtensap of smoothie. Vul eenvoudig onze 100% gerecyclede PET-flessen in diverse inhoudsmaten, plaats de veiligheidsdop op de fles en voeg het etiket toe. Indien u de flesjes gekoeld bewaart, zijn ze nog minimaal 5 dagen houdbaar. Er zijn veel verschillende smaken beschikbaar, waaronder hoogwaardige verse sappen, biologische sappen, smoothies, super smoothies en super juices. Hierdoor zijn er voor elk seizoen weer andere smaken.

Nieuwste concept

Het nieuwste zelfbedieningsconcept van Oranka is het trendy Hydration Station concept. Met Oranka’s Hydration Juices biedt u uw gasten een aantrekkelijke en dorstlessende oplossing. U kunt binnen dit concept eindeloos variëren met meer dan 20 verschillende smaken. Ook bij dit concept zijn er voor elk seizoen weer andere smaken beschikbaar. Door de combinatie van verschillende dispensers, een prachtige houten verrijdbare bar en stijlvolle A5-displays is dit een concept waar uw gasten graag van gebruikmaken.

Zorgconcept op maat

Het Oranka Zorgconcept biedt op maat gemaakte oplossingen voor elke instelling, ongeacht grootte, type dienstverlening of stijl. We bieden een breed scala aan mogelijkheden, gecombineerd met een betrouwbaar systeem.
De oplossingen van Oranka helpen bij het verhogen van de vocht-, vitamine- en/of calorie-inname en daardoor een verhoogd activiteitsniveau van de bewoners. De Oranka Eskimo-dispenser is robuust, veilig en afsluitbaar waardoor het zelfs voor de meest veeleisende omgevingen geschikt is.
Onze aantrekkelijke 1 liter karaffen zijn van kunststof en hebben een veilig, hersluitbaar deksel voor eenvoudig gebruik in de kamer van een immobiele bewoner. Met onze 2,5 liter karaffen kunnen medewerkers een grotere groep bewoners, de smaak van hun keuze, uitserveren.
Of het nu gaat om een grote afdeling of een huiskamer in een kleinschalige woongroep, Oranka heeft een passende oplossing. Zelfs voor het restaurant waar ook bezoekers komen.

Wist u dat u:

  • Oranka-producten buiten de koeling tot maximaal 12 maanden kunt bewaren?
  • Met onze concentraten tot 90% aan opslagruimte bespaart en dat tot 90% minder afval opleveren? Beter voor u én het milieu!

Meer weten?
Meer informatie over Oranka is te vinden op www.oranka.nl. Mocht u nog specifieke vragen hebben of willen weten welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn, neemt u dan contact op met commercieel directeur Vincent Bos via vincent.bos@oranka.nl of 074-2668867.