Coronaproof oplossingen

Oranka heeft afgelopen maanden niet stilgezeten en voor de meeste van onze dispensers passende “coronaproof” oplossingen ontwikkeld.

Wilt u uw dispenser ook laten aanpassen of wilt u overstappen naar een van de onderstaande oplossingen? Neemt dan snel contact op met uw accountmanager of mail naar verkoop@oranka.nl.

Juice Cube

Voor de “Juice Cube” hebben wij een opzetstuk ontwikkeld welke over het tapkraantje van de 5L bag heen kan worden geschoven. Dit zorgt ervoor dat de dispenser niet alleen coronaproof is geworden maar ook veel eenvoudiger in gebruik.

Yorkshire Dispenser

Bij de “Yorkshire dispenser” hebben wij een beugel ontwikkeld welke heel eenvoudig over de huidige kraan heen geschoven kan worden. Deze beugel zorgt ervoor dat het kraantje niet meer met de hand ingedrukt hoeft te worden maar heel eenvoudig te gebruiken is door het glas tegen de beugel aan te duwen!

Brasserie Dispenser

De hendel voor de “Brasserie dispenser” welke normaliter naar beneden moet worden gedrukt kan worden vervangen door een beugel welke naar achter gedrukt moet worden. Dit werkt heel simpel door eenvoudig het glas ertegenaan te drukken.

Aromasafe Dispenser

Bij de “Aromasafe dispenser” is niets veranderd. Deze dispenser is al jaren een veel gebruikte dispenser in ons assortiment en coronaproof.

Meer informatie over onze oplossingen?

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u meer informatie over deze mooie oplossingen neem dan contact op. Wij vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden.