De Natural sappen van Oranka: lekker biologisch

Blog

De Natural sappen van Oranka: lekker biologisch

U kunt kiezen voor biologische producten om allerlei redenen, bijvoorbeeld omdat de natuur er beter van wordt. Een reden kan ook zijn dat de dieren een beter leven hebben. Misschien wilt u graag precies weten wat u eet. Er is echter nog een goede reden: biologisch is gewoon heel erg lekker. Dat merkt u aan onze Natural sappen. Daarin zitten diverse appelsoorten uit de regio Bodensee in Duitsland, Valencia sinaasappels uit Oost-Mexico en tomaten uit de Franse Provence. Alles is biologisch geteeld, zodat u er zorgeloos van kunt genieten.

Natural smaken

De Natural selectie bestaat uit puur biologische sappen, samengesteld uit 100% biologische ingrediënten. De Natural producten zijn beschikbaar in glazen 200 ml flesjes. De flesjes zijn hersluitbaar en de producten zijn tot maximaal 12 maanden houdbaar buiten de koeling. U heeft keus uit de volgende smaken:

 • Appelsap en Appel-Vlierbessensap
  Verschillende appelsoorten, ‘Streuobst’ uit de regio Bodensee in Duitsland, zijn hierin verwerkt. Hier groeien op Duitse grond appelsoorten zoals Elstar, Boskoop, Braeburn, Topaz, Jonagold en Pinova. De appels die van de bomen vallen, worden gebruikt in onze heerlijke appelsappen.
 • Tomatensap
  Hierin treft u tomaten aan afkomstig uit de Provence, een gebied in het zuidoosten van Frankrijk.
 • Sinaasappelsap
  De Valencia sinaasappels voor ons sinaasappelsap groeien in Oost-Mexico en hebben veel zonuren gehad, zodat de smaak optimaal is.

De natuurlijke keuze

In de biologische producten van Oranka zitten alleen puur biologische ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. De complete biologische selectie voldoet aan de strenge eisen van de Skal-certificering. Onder de biologische selectie vallen hoge kwaliteit sappen, smoothies en frisdranken.

Ons aanbod bestaat uit:

 • Concentraten
 • 10 liter Bag-in-Box
 • Bio Fris
 • Natural

Benieuwd naar biologisch?

Bent u benieuwd geworden naar onze biologische sappen? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.