Oranka_ Presentatie oplossingen

Postmix Dispenser

Voor wie een hoge capaciteit nodig heeft zijn onze postmix-machines de ideale oplossing. Deze kennen een maximale capaciteit 120 liter vruchtensap (800 glazen van 150 ml). Deze dispenser kan overal geplaatst worden waar zich een vaste wateraansluiting bevindt. Ze zijn eenvoudig in gebruik, hygiënisch (HACCP) en gemakkelijk te reinigen. Deze dispenser houdt uw producten minimaal 30 dagen houdbaar.

U heeft bij deze dispenser de keuze uit 4 verschillende kwaliteiten vruchtensap met meer dan 20 verschillende smaken.

button_neemnucontactop

Brasserie Dispenser

De Autonumis Brasserie dispenser is erg ge-makkelijk in gebruik en vereist nagenoeg geen onderhoud of schoonmaak. Met een capaciteit van 2 x 10 liter kant-en-klare sappen kunt u altijd snel en makkelijk voorgekoelde sappen serveren. Deze dispenser houdt uw producten minimaal 30 dagen houdbaar.

De dispenser is volledig afsluitbaar en biedt u de keuze uit meer dan 35 verschillende soorten (o.a. Verse Sappen, Smoothies, Biologi-sche Sappen en IJsthee).

button_kiesvoorgezondgemak

Oranka_dispenser oplossingen
Oranka_dispenser oplossingen

Aroma Safe Dispenser

De Aroma Safe is een erg populair uitschenksysteem in de hotelsector. U heeft de keuze uit een capaciteit van 10 of 20 liter (50 tot 100 glazen). Deze dispenser is gemakkelijk te verplaatsen, neemt weinig ruimte in beslag (30 cm2) en kan zowel in de keuken als op het ontbijtbuffet geplaatst worden. De Aroma Safe is eenvoudig in gebruik, hygiënisch (HACCP) en gemakkelijk te reinigen. Tevens houdt het gepatenteerde sapreservoir uw producten minimaal 7 dagen houdbaar. De dispenser is volledig afsluitbaar en houdt het sap altijd op de juiste temperatuur. U heeft bij deze dispenser de keuze uit 4 verschillende kwaliteiten vruchtensap met  meer dan 20 verschillende smaken.

De Aroma Safe is uitstekend te combineren met de INOX dispenser of karaffen.

knop_neem_nu_contact_op

Tap standaard 10 of 5 liter

U kunt ons brede assortiment kant-en-klaar producten ook rechtstreeks uit de doos / zak tappen. Door middel van een eenvoudige tapstandaard is het makkelijk om uw karaf, glazen, flesjes of beker te vullen.

button_ikhebinteresse

Oranka_dispenser oplossingen
Oranka_dispenser oplossingen

Karaf met maatstreep

Om het gebruik van kleinere hoeveelheden concentraat makkelijker te maken hebben we een karaf met maatstreep ontwikkeld waardoor u gemakkelijk onze 1+4, 1+9 en 1+19 producten kunt aanmaken. De karaf is afsluitbaar en vaatwasmachinebestendig.

button_neemnucontactop

Meer informatie over onze oplossingen?

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u meer informatie? Wij demonstreren u graag de verschillende mogelijkheden.