Gezond smoothie- en sappenconcept

Blog

Gezond smoothie- en sappenconcept

Een bewuste levensstijl is niet meer weg te denken in deze tijd. Er is een gezondheidsbeweging gaande, met aandacht voor een gezond leefpatroon, voldoende beweging en de juiste voeding. Verder blijkt dat bewust drinken een lifestyle wordt. Alcoholvrije en gezonde dranken gaan de concurrentie aan met alcoholhoudende dranken. Groente en fruit spelen daarin een belangrijke rol. Hoe kunt u daar als retailer aan bijdragen? Door bijvoorbeeld op de groente- en fruitafdeling van uw winkel of supermarkt het zelftapsysteem van Oranka neer te zetten.

Uniek zelftap-Smoothieconcept

Wat houdt het zelftap-Smoothieconcept precies in, als uitstekende aanvulling op de sinaasappelpers? Uw klanten vullen zelf de flesjes met smoothies. Daarnaast zijn er verse sappen, biologische sappen en ijstheesoorten beschikbaar. Oranka biedt u de mogelijkheid om de dispenser(s) en het presentatiemeubel kosteloos te gebruiken zonder contract. U heeft de keuze uit flesjes van 200 ml, 250 ml en/of 500 ml die al gedopt en voorzien zijn van een barcode.

Gebruiksvriendelijke dispenser

De dispenser valt op door zijn verlichte display. Verder is die heel gebruiksvriendelijk en is er bijna geen onderhoud of schoonmaak nodig. De capaciteit van 2 x 10 liter per dispenser zorgt ervoor dat u altijd snel en makkelijk gekoelde smoothies aan uw klanten kunt aanbieden. De dispenser is volledig afsluitbaar en biedt u de keuze uit meer dan 35 verschillende smaken.

Voordelen voor u als retailer

Graag zetten wij nog even de belangrijkste voordelen voor u als retailer op een rijtje:

  • Geen investering:kosteloos gebruik van de dispenser(s) en het presentatiemeubel, zonder contract.
  • Opvallende, verlichte display.
  • De dispenser is erg gemakkelijk in gebruik en vereist bijna geen onderhoud of schoonmaak.
  • Ruime keuze uit smoothies, verse sappen, biologische sappen en ijstheesoorten.
  • Diverse maten flesjes beschikbaar.

Puur en biologisch

Wist u dat een smoothie van Oranka boordevol vers fruit zit? En dat onze concentraten al voor 2,5 liter verse sap in een karaf kunnen zorgen? Al onze ingrediënten zijn puur en biologisch. Kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveermiddelen zijn niet toegevoegd. Oranka-producten zijn dus een bewuste én gezonde keuze.

Ruime keuze en presentatiemogelijkheden

De concepten van Oranka zijn een ideale mix van gemak, hygiëne, uitstraling, milieu, prijs en kwaliteit. Voor welke doelgroep dan ook. Wij bieden een uitgebreid scala aan oplossingen met ruime keuze in presentatiemogelijkheden, dispensers, product-oplossingen en meer dan 100 soorten vruchtensappen en smoothies.

Meer weten?

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude drankensegment. Mocht u specifieke vragen hebben of willen weten welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn, neemt u dan contact met ons op. Gaat u samen met ons de uitdaging aan om de gezondheid van uw gasten of klanten te verbeteren?