Hip sapjes tappen met het Hydration Station concept

Blog

Hip sapjes tappen met het Hydration Station concept

De sleutel tot een succesvol ontbijt is het leveren van kwaliteitsproducten op een snelle en eenvoudige manier. Oranka heeft hiervoor verschillende concepten. Een van de concepten die zeer geschikt is voor bij het ontbijt is het Hydration Station concept. Het Hydration Station concept is een trendy en verleidelijk zelfbedieningsconcept, waarbij met Oranka’s Hydration Juices een aantrekkelijke en dorstlessende oplossing geboden wordt. Met het concept kan eindeloos gevarieerd worden met meer dan 20 verschillende smaken. Voor elk seizoen zijn er weer andere smaken beschikbaar. Met de combinatie van verschillende dispensers, een prachtige houten verrijdbare bar en stijlvolle A5-displays is dit een concept waar uw gasten graag gebruik van zullen maken.

Trendy dispensers

Ons unieke en verleidelijke zelfbedieningsconcept kenmerkt zich door de trendy uitstraling van de dispensers. Deze uitstraling in combinatie met de houten karren past helemaal bij de huidige trend. U heeft de keuze uit drie verschillende dispensers: Yorkshire, Vintage en Country.

Eigenschappen

Wat zijn de positieve en gezonde eigenschappen van Hydration Juice?

 • Het is een 20% vruchtendrank van hoge kwaliteit.
 • Er zitten geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen in.
 • Alleen natuurlijke aroma’s zijn gebruikt.
 • Het is een gezondere optie door de lage hoeveelheid suiker (2%) en de extra vitamine C (50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid bij 200 ml).
 • Aan sommige smaken is ook zink toegevoegd om de opname van vitamine C te verbeteren en om het immuunsysteem een boost te geven.
 • Het product kan ongeopend tot 12 maanden worden bewaard buiten de koeling, waardoor er minder koelingsruimte nodig is.
 • U kunt Hydration Juice per dag maximaal 9 uur lang ongekoeld aanbieden. Na 9 uur moet de Hydration Juice in de koeling teruggeplaatst worden (max. 7 °C).

De Hydration Juice kan per dag maximaal 9 uur lang ongekoeld worden aangeboden. Na 9 uur moet de Hydration Juice in de koeling geplaatst worden (max. 7 °C). Gebruikt u het op deze manier, dan is het sap 3 dagen houdbaar. De testen zijn uitgevoerd door MicroCare Laboratorium met Bureau voor Kwaliteitszorg. Uitgebreide rapportages zijn op aanvraag beschikbaar.

Over Oranka

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude drankensegment.

Dat vindt u terug in:

 • onze doordachte oplossingen met een ideale mix van gemak, hygiëne, uitstraling, milieu, prijs en kwaliteit
 • ons uitgebreide assortiment met keus uit meer dan 50 verschillende soorten vruchtensap
 • Oranka-producten, die u buiten de koeling tot maximaal 12 maanden kunt bewaren
 • onze concentraten, waarmee u tot 90% aan opslagruimte bespaart en ze leveren tot 90% minder afval op. Beter voor u én het milieu!

Meer weten?

Mocht u nog specifieke vragen hebben of willen weten welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn, neemt u dan contact met ons op.