Oranka sappen en smoothies voor jouw hotelgasten

Blog

Oranka sappen en smoothies voor jouw hotelgasten

Voor veel mensen is er niets leukers dan spontaan een weekendje weg. Naar een fijn hotel waar je helemaal in de watten wordt gelegd. De ervaring die jouw gasten in jouw hotel hebben, zullen ze niet snel vergeten. Natuurlijk moeten de bedden goed zijn, de kamers schoon en het personeel vriendelijk. Maar waar vaak nog lang over nagepraat wordt, is het tot in de puntjes verzorgde ontbijt. Pure verwennerij!  

Lekker aanschuiven en genieten

Eten en drinken staat vaak centraal tijdens een weekendje weg. Even niet denken aan de boodschappen, koken en afwassen, maar lekker aanschuiven en genieten. Daarom vinden wij het belangrijk dat er tijdens het verblijf genoeg aandacht is voor de verzorging van je gasten. Maar ook voor de praktische kant áchter de schermen…

Een goede start van de dag

Het ultieme weekendgevoel begint natuurlijk met een lekker ontbijtje. En dat staat of valt met kwaliteitsproducten. Maar wij begrijpen heel goed dat het achter de schermen ook nog eens eenvoudig en snel moet werken. Een efficiënte logistiek in de keuken, eenvoudige HACCP-beheersing… Allemaal zaken waarin wij je kunnen ontzorgen met de verschillende concepten die wij hebben ontwikkeld. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Laten we ze eens doornemen.

Oplossingen op maat, daar zijn wij goed in!

Het hangt er natuurlijk helemaal van af hoe de situatie in jouw hotel is. Heb je een kleiner hotel, houd je van een persoonlijke touch? Kies dan bijvoorbeeld voor een sierlijke karafpresentatie. Ga je voor een ambachtelijke & trendy uitstraling? Dan zijn onze prachtige Juice Cubes of het Hydration Station perfect! En moet je in korte tijd een groot aantal mensen bedienen? Dan zijn onze machines uitermate geschikt voor jouw accommodatie. Wij vinden maatwerk erg belangrijk en denken graag met jou mee. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van hoteloplossingen, weten we zeker dat wij ook voor jouw vraag een passende oplossing hebben! Daag ons maar uit!

Houdbaarheid & opslag

Ook qua houdbaarheid passen onze sapconcepten goed bij de wisselende bezetting in een hotel. Want de ene week zit je hotel bomvol en daarna volgt er een rustigere week. Dan is het natuurlijk jammer als je met een voorraad sappen blijft zitten. Daarom zijn onze producten lang houdbaar, vaak zelfs buiten de koeling. Scheelt jou weer koelruimte én we leveren supersnel, dus ben je onverhoopt door je voorraad heen of zit er door het mooie weer onverwacht een grote piek in je reserveringen: vóór 15.00 uur besteld, is de volgende dag in huis!

Meer informatie over de Oranka sapconcepten?

We zijn ontzettend trots op onze prachtige concepten en vertellen je er graag meer over. Of mooier nog: we demonstreren het je ook graag. Want wat is nou beter dan erover te lezen of horen? Het zelf ervaren natuurlijk! Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij je langs en natuurlijk nemen we dan wat lekkers mee! 🙂