Voldoende drinken bij warm weer

Blog

Voldoende drinken bij warm weer

We weten allemaal dat het belangrijk is om voldoende te drinken. Maar zeker tijdens de zomer is er extra aandacht voor hét woord dat centraal staat in ieder hitteplan: hydrateren. Wij van Oranka helpen jou en je gasten graag verantwoord de zomer door!
Zoals gezegd weten we allemaal dat het belangrijk is om, zeker bij warm weer, voldoende te drinken. Water, sappen: het maakt niet uit! Drinken is essentieel voor een gezond lichaam. Maar ondanks het feit dat we allemaal wel wéten dat goed drinken zo van belang is, dóen we het toch niet altijd…
 

Altijd wat te drinken voorhanden

Voldoende drinken gaat gemakkelijker als er ook voldoende mogelijkheid is om goed te drinken. Zo merk je zelf waarschijnlijk al dat je met gemak een halve liter water wegdrinkt, áls je dat flesje maar naast je hebt staan. En geef je jouw gasten of bezoekers bij vertrek een flesje sap mee, dan gaat ‘ie gegarandeerd op. Kortom: als de mogelijkheid er is, dan doen we het wel!

Hydration Station met Hydration Juice

Hier hebben we bij Oranka wat slims op bedacht: de Hydration Station! Dit mooie concept is niet alleen een hele mooie manier om Hydration Juice te presenteren. Het is ook nog eens super gemakkelijk én gezond! Hydration Juice is een 20% vruchtendrank van hoge kwaliteit, met natuurlijke aroma’s en zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Door de lage hoeveelheid suiker én de extra vitamine C in dit product is het een gezondere keuze. In sommige smaken hebben we zink toegevoegd. Waarom? Zink verbetert de opname van vitamine C en geeft daarnaast je immuunsysteem een boost. En hadden we al gezegd dat het ook gewoon superlekker smaakt?

Koelruimte besparen met de sappen van Oranka

De Oranka Hydration Juice producten kunnen ongeopend tot 12 maanden worden bewaard. En dat buiten de koeling! Dat bespaart je dus een hele hoop schaarse koelingsruimte. En wist je dat je de Hydration Juice tot 9 uur lang ongekoeld kunt aanbieden aan je gasten? Je hebt er dus echt geen omkijken naar! En heb je op korte termijn een nieuwe voorraad nodig? Dan zorgen wij ervoor dat je binnen no-time een nieuwe voorraad hebt!

Meer informatie over dit Oranka concepten?

We zijn ontzettend trots op onze prachtige concepten en vertellen je er graag meer over. Of mooier nog: we demonstreren het je ook graag. Want wat is nou beter dan erover te lezen of horen? Het zelf ervaren natuurlijk! Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij je langs en natuurlijk nemen we dan wat lekkers mee! 🙂