Hydration Station

Verleidelijk en aantrekkelijk aanbod

Gaat uw voorkeur uit naar een trendy en verleidelijk zelfbedieningsconcept? Dan is ons Hydration Station-concept een aanrader, waarbij wij u met Oranka’s Hydration Juices een aantrekkelijke en dorstlessende oplossing bieden. U kunt binnen dit concept eindeloos variëren met meer dan 20 verschillende smaken. Voor elk seizoen zijn er weer andere smaken beschikbaar. Door de combinatie van verschillende dispensers, een prachtige houten verrijdbare bar en stijlvolle displays is dit een concept waar uw gasten graag van gebruik van zullen maken.

Hydration Juice ontvangt u in pakken van ½ liter concentraat (goed voor 10 liter eindproduct), waardoor u 95% minder opslagruimte nodig heeft en het ook 95% minder afval oplevert dan bij gebruik van literpakken kant-en-klaar product. Daarnaast kunt u dit concept gebruiken voor de presentatie van onze sappen en smoothies uit onze Bag-in-Box range (kant-en-klaar). Daarbij heeft u de keuze uit meer dan 35 verschillende soorten.

Oranka_smoothies lijn

Eigenschappen

Wat zijn de positieve en gezonde eigenschappen van Hydration Juice?

  • Het is een 20% vruchtendrank van hoge kwaliteit.
  • Er zitten geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen in.
  • Alleen natuurlijke aroma’s zijn gebruikt.
  • Het is een gezondere optie door de lage hoeveelheid suiker (2%) en de extra vitamine C (50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid bij 200 ml).
  • Aan sommige smaken is ook zink toegevoegd om de opname van vitamine C te verbeteren en om het immuunsysteem een boost te geven.
  • Het product kan ongeopend tot 12 maanden worden bewaard buiten de koeling, waardoor er minder koelingsruimte nodig is.
  • U kunt Hydration Juice per dag maximaal 9 uur lang ongekoeld aanbieden. Na 9 uur moet het Hydration Juice in de koeling teruggeplaatst worden (max. 7 °C).

Meer informatie Hydration Station

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u meer informatie over dit mooie concept neem dan contact op. Wij demonstreren u graag de verschillende mogelijkheden.