Oranka_mono verpakkingen

Nieuw: mono-verpakkingen in het assortiment van Oranka

We hebben een aantal nieuwe lijnen mono-verpakkingen aan ons uitgebreide assortiment toegevoegd. Bijna alle smaken zijn BIOlogisch en dat vinden we ‘natuurlijk’ belangrijk. Graag introduceren wij:

  • Naturfrisk: biologische frisdranken
  • Walden Organic Iced Tea: biologische ijsthee
  • Kineta Matcha Drinks: koud geperste sappen met matcha tea
  • Luscombe drinks: tonics, biologische fruitsappen en frisdranken
  • Lo Bros: sprankelende probiotische thee.

Bij biologisch denken we vooral aan sappen en smoothies van fruit en groente. Wist u dat er tegenwoordig ook biologische frisdranken zijn? Deze vindt u eveneens terug in ons assortiment, zoals de frisdranken van het Deense Naturfrisk. U heeft een ruime keuze uit tien smaken, van Cola Classic en Tonic tot Ginger Ale en Lemonade.

Ook nieuw is de lijn biologische frisdranken van Luscombe drinks. Het brede assortiment bestaat uit fruitsappen, frisdranken met en zonder koolzuur, gingerbeer en zelfs een cider. Verder zijn er drie smaken tonics, die niet biologisch zijn, maar wel erg lekker en goed bruikbaar als mixer voor een perfecte gin-tonic. Daarnaast zijn er bio frisdranken die stuk voor stuk naar meer smaken. Er zijn ‘crushes’ (frisse blends sprankelende fruitsappen), ‘bubblies’ (met een juiste balans tussen zoet en zuur) en ‘traditionals’ (tijdloze klassiekers). Alleen de Sicilian Lemonade is vrij van koolzuur.

Ook aan theeliefhebbers hebben we gedacht. Met Walden is een heerlijke biologische ijsthee aan ons aanbod toegevoegd. Een frisdrank geïnspireerd op het legendarische boek van Henry David Thoreau. Bij ons heeft u de keus uit de verfrissende smaken Lemon & Lemongrass en Peach & Jasmine.

Voor meer pit is er Kineta van Matcha Drinks. Elk flesje Kineta bevat een gram biologische ceremoniële matcha tea, vol vitaminen, mineralen en aminozuren. Daarnaast is Kineta helemaal vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen en zitten er in een flesje maar 99 calorieën. De drankjes zijn er in drie smaken: Green apple, Peruvian Ginger en Sicilian Lemon.

De sprankelende probiotische thee van Lo Bros gaat een stapje verder. Om het lichtzoete en zure sprankelende drankje te maken, wordt het voor een bepaalde periode gefermenteerd. Een levend drankje dat ook ontgift. De Organic Kombucha is er in drie smaken: Original, Ginger & Lemon en Raspberry & Lemon. Lo Bros heeft daarnaast twee varianten gefermenteerde frisdranken in de smaken Cola en Lemonade.

Meer weten over de biologische sappen, ijsthee en frisdranken?

Neem contact met ons op voor meer informatie en uitleg over de verschillende producten en mogelijkheden.