Lentekriebels: tijd voor een vitamineboost

Blog

Lentekriebels: tijd voor een vitamineboost

Het zonnetje laat zich wat meer zien, de natuur komt tot leven en de wereld ziet er vriendelijker uit. Voorjaar! De hoogste tijd om NetFlix even te laten voor wat het is en uit je winterslaap te komen… En wat past daar beter bij, dan een gezonde smoothie of biologisch sapje?  

Vier de lente met een smoothie

Tijdens het voorjaar lijkt de behoefte naar gezond eten en bewust leven flink toe te nemen. Je wilt lekker naar buiten, genieten van het voorjaarszonnetje en de lente met een frisse start beginnen. Daar past niet alleen een voorjaarsschoonmaak in huis bij, ook jouw lichaam verdient een goede verzorging van binnen. Niets is fijner dan genieten van een smoothie of gezond vruchtensapje in het voorjaarszonnetje. Het is niet alleen lekker, het geeft je lichaam ook nog eens een energieboost die zorgt voor een ultiem lentegevoel

Lentekriebels vs. voorjaarsmoeheid

Veel mensen voelen tijdens de lente gelijk een toename in hun energieniveau, maar dat geldt niet voor iedereen. Voor sommigen ligt een voorjaarsdip op de loer, bijvoorbeeld door een tekort aan beweging, te weinig frisse buitenlucht of juist een teveel aan prikkels. Een vitamineboost in de vorm van een smoothie of gezond sapje draagt dan zeker bij aan een beter gevoel.

Het voorjaarsgevoel niet alleen thuis

Het voorjaar hoef je natuurlijk niet alleen thuis te vieren. Gun jouw gasten, medewerkers, klanten of patiënten ook een fijn voorjaarsgevoel en bied ze heerlijke smoothies of sapjes aan van Oranka. We hebben diverse presentatievormen in ons assortiment, waaronder dispensers, flesjes, ons karafconcept of unieke sapblokken. De mogelijkheden zijn divers!

Meer informatie over smoothies en sappen

Haal ook het voorjaar naar binnen in de vorm van vruchtensappen en/of smoothies en laat je informeren over wat voor jouw bedrijf, instelling of organisatie de meest geschikte oplossing is. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij je langs en natuurlijk nemen we dan wat lekkers mee! 🙂