Oplossingen van Oranka

Oranka biedt oplossingen op maat voor elke locatie, ongeacht grootte, type dienstverlening of stijl.
Van ontbijtconcepten en hotelbarservice tot concepten voor banqueting en conferenties. Ons brede assortiment gaat van verse vruchtensappen tot vruchtendrankconcentraten en van Smoothies tot Biologische sappen. Tevens bieden wij kosteloos diverse dispensers of karaffen in bruikleen voor een optimale presentatie.
Daarnaast stellen wij koeldispensers ter beschikking voor een efficiënte logistiek in de keuken. De dispensers van Oranka zijn gemakkelijk te bedienen en bieden een eenvoudige HACCP beheersing.

Ontbijt concepten

De sleutel tot een succesvol ontbijt is het leveren van kwaliteitsproducten op een snelle en eenvoudige manier. Oranka heeft hiervoor verschillende concepten.
Van een sierlijke karafpresentatie tot machines die een grote hoeveelheid gasten in korte tijd kunnen bedienen.
Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over de oplossing die het beste bij uw situatie past.

Banqueting & conferentie concepten

Terwijl de dispensers in de backoffice al het werk verzorgen, heeft u bij de presentatie vóór de schermen bij Oranka een breed scala aan mogelijkheden.
Van een prachtig Hydration Station tot unieke Juice Cubes en van sierdispensers tot een handige afsluitbare karaf, zodat deze gemakkelijk overal zijn te gebruiken zonder te morsen.
Daarnaast hebben wij een uniek Grab & Go concept met verschillende maten RPET-flesjes, eventueel met uw eigen logo. Zo geeft u net dat beetje extra uitstraling aan uw vruchtensappen.
Ook meer duurzame oplossingen zoals PLA (biologisch afbreekbaar) en vouwbare pop-up-cups die gewoon bij het papier afval kunnen.

Presentatie-oplossingen

Ontbijt - Smoothies - Yorkshire Dispenser - 50-50 Wood Riser

Product-oplossingen

Breakout - Hydration - Yorkshire Dispenser - Copper Riser Medium

Dispenser-oplossingen

Autonumis Brasserie - Sinaas + Appel V2