Oranka’s bijdrage aan een gezonde levensstijl

Blog

Oranka’s bijdrage aan een gezonde levensstijl

Wist u dat Oranka zich inzet voor een betere gezondheid van jong tot oud? Zo zijn we trotse partner van Jongeren Op Gezond Gewicht en dragen we bij aan gezonde voeding op scholen. Maar we maken ook concepten voor de (ouderen)zorg om bijvoorbeeld de inname van het vocht- en vitaminegehalte van bewoners te verbeteren. Gaat u samen met ons de uitdaging aan om de gezondheid van uw gasten, klanten of bewoners te verbeteren?

Gezond en bewust leven

Door een bewuste levensstijl blijft u gezond. Een gezond leefpatroon, voldoende beweging en de juiste voeding verminderen bijvoorbeeld de kans op hart- en vaatziekten. Zorg daarom voor een dieet vol groente en fruit. Wist u dat een smoothie van Oranka al boordevol vers fruit zit? En dat onze concentraten al voor 2,5 liter verse sap in een karaf kunnen zorgen? Al onze ingrediënten zijn puur en biologisch. Toevoegingen van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveermiddelen zijn simpelweg niet nodig. Oranka-producten zijn dus een bewuste én gezonde aanvulling op uw eetpatroon. Kies vandaag nog een smaak die u lekker lijkt en die u wilt aanbieden.

Wij helpen u met verschillende concepten

Onze concepten zijn een ideale mix van gemak, hygiëne, uitstraling, milieu, prijs en kwaliteit. Voor welke doelgroep dan ook. Wij bieden een uitgebreid scala aan oplossingen met ruime keuze in presentatiemogelijkheden, dispensers, product-oplossingen en meer dan 100 soorten vruchtensappen en smoothies. Dit zijn onze concepten op een rijtje:

  • Horecaconcepten: Oranka biedt oplossingen voor elke locatie, onafhankelijk van grootte, type dienstverlening of stijl. Verse en gezonde sappen voor bij uw ontbijtbar? Dan bent u bij Oranka aan het juiste adres!
  • Zorgconcepten: De zorgsector vereist specifieke oplossingen. Wij leveren een bijdrage aan het op peil houden van het vocht- en vitaminegehalte van de bewoners; iets wat een steeds belangrijker thema is geworden binnen de zorg. Onze gezonde, voedzame sappen zitten boordevol vitamine C, zink en bevatten weinig suiker.
  • Cateringconcepten: Een gezonde toevoeging op cateringactiviteiten voor bedrijven, scholen of instellingen? Kies dan voor bijvoorbeeld ons karaf-concept of handige Grab & Go-sappen.
  • Retailconcepten: Uniek op de groente- en fruitafdeling van uw supermarkt: het zelftapsysteem. Naast smoothies zijn er ook verse sappen, biologische sappen en ijstheesoorten beschikbaar. Uw klanten vullen zelf de flesjes.

Meer weten?

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude drankensegment. Meer informatie over Oranka is te vinden op www.oranka.nl. Mocht u nog specifieke vragen hebben of willen weten welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn, neemt u dan contact met ons op. Wanneer gaat u samen met ons voor een gezondere levensstijl?