Oranka bij HotelloTOP 2018

Blog

Oranka bij HotelloTOP 2018

Als leverancier van vruchtensappen en uitschenksystemen is Oranka op 10 januari 2018 bij het ‘HotelloTOP Year event’ aanwezig (tijdens de Horecava beurs van 8-11 januari) in de Amsterdam RAI. Dit is een netwerkevenement dat voor de 15e keer wordt geïnitieerd door HotelloTOP, hét netwerkplatform voor afgestudeerden van de Hoge Hotelscholen. Oranka presenteert zich tijdens het HotelloTOP Year Event 2018 met een greep uit haar concepten en de speciale Ice Bell. Laat u inspireren door onze veelzijdige concepten, perfect voor uw horecaonderneming. Of u nou sappen en smoothies wil serveren in een hotel, restaurant of op een cateringlocatie… Onze concepten sluiten naadloos aan bij uw wensen. Kom proeven en ga in gesprek met onze ervaren medewerkers.

Maak kennis met het Juice Cube concept

Eén van de concepten die wij presenteren tijdens de HotelloTOP is het Juice Cube concept. Kies voor een unieke en moderne stijl voor het presenteren van onze sappen en smoothies. Door de vele mogelijkheden inzetbaar voor diverse doeleinden; ontbijt, banqueting, all-in concepten, recepties etc. De zogenoemde Juice Cubes kunt u namelijk stapelen en verplaatsen na eigen voorkeuren. Ook in kleine ruimtes geeft dit concept uw horecaonderneming iets extra’s voor uw gasten.

horeca-afbeelding

Ontdek de voordelen van een Hydration Station

Het Hydration Station Concept is een trendy en verleidelijk zelfbedieningsconcept waarbij met Oranka’s Hydration Juices een aantrekkelijke en dorstlessende oplossing geboden wordt. Met het concept kan eindeloos gevarieerd worden met meer dan 20 verschillende smaken. Met de combinatie van verschillende dispensers, een prachtige houten verrijdbare bar en stijlvolle A5-displays. Daarbij heeft u de keuze uit tal van sappen en smoothies (meer dan 35 verschillende soorten). Zo is er altijd wel een smaak favoriet bij uw gasten.

oranka-restaurant-concepten

Proef sappen en smoothies bij onze Ice Bell

Presenteert u sappen en smoothies graag op Crushed Ice? Maak dan kennis met onze Ice Bell. Deze machine maakt ijs aan, dat via het bovenste gedeelte als soort vulkaan onderin de rand terecht komt. Daarin worden PET-flesjes en bekers gepresenteerd. Naast dat het voor het oog leuk is om te zien, blijven de drankjes zo ook heerlijk koel.

Mogen wij u verwelkomen tijdens de HotelloTOP op 10 januari? U bent van harte welkom om onze concepten te bewonderen, proberen en uiteraard om onze dranken te proeven. Wij kijken ontzettend uit naar het evenement. U ook?

Over Oranka

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen in combinatie met uitschenksystemen. Met 20 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude dranken segment. Wij bieden dan ook doordachte oplossingen met een ideale mix van gemak, hygiëne, uitstraling, milieu, prijs en kwaliteit. Wenst u op voorhand al meer informatie? Neem gerust contact met ons op.