Oranka’s Dag van de Duurzaamheid

Blog

Oranka’s Dag van de Duurzaamheid

Dinsdag 10 oktober staat in het teken van de negende editie van de Dag van de Duurzaamheid. Op deze dag laten we met zijn allen zien dat duurzaamheid noodzakelijk, inspirerend en winstgevend is. Vandaag vinden er door heel Nederland diverse duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Hoe staan wij vandaag extra stil bij duurzaamheid?

Leren van apen in de Apenheul: duurzame klantrelaties

Relaties zijn er in allerlei vormen. Met jezelf, collega’s, een netwerk… Duurzame relaties zijn de noodzakelijke sleutel tot succes. Vanochtend is Oranka aanwezig op een speciale relatiebijeenkomst van de Apenheul. Hier laten wij ons inspireren door apen. Apen weten als geen ander om duurzame relaties te onderhouden. Van ‘transactie-denken’ voor de korte termijn, naar relaties voor lange duur. Hoe bereiken apen dit en wat kunnen wij mensen hiervan leren? Na vandaag delen wij graag het antwoord.

Samen met 50|50 streven naar duurzaamheid

Op de Dag van de Duurzaamheid benadrukken wij ook graag onze samenwerking met 50|50 (Wood). 50|50 maakt deel uit van het Leger des Heils. Het is een leer-werkbedrijf waar mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een traject volgen in het kader van dagbesteding, arbeidsintegratie en/of scholing. Wij delen enkele mooie kernwaarden met dit geweldige initiatief, zoals oog voor duurzaamheid, goede omgang met mens en milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sinds 2016 wordt er in de 50|50 Workcenters gewerkt aan een aantal van onze presentatiemeubels. Wij zijn dankbaar en trots om samen mooie producten op te leveren én bij te dragen aan de maatschappij.

Oranka houdt van duurzaam

Op onze aarde moeten we zuinig zijn. Daarom vindt u in ons assortiment biologische sappen en smoothies, boordevol biologische ingrediënten. Toevoegingen van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveermiddelen zijn absoluut onnodig. Wij vinden het belangrijk om precies te weten wat er in onze producten gaat. Ingrediënten die niet passen binnen onze visie om goed voor mens en milieu te zorgen, voegen we daarom niet toe. Zo dragen wij ons steentje bij aan de duurzaamheid van onze aarde.

Over Oranka

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van smoothies en vruchtensappen in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude drankensegment. Meer informatie over Oranka is te vinden op www.oranka.nl. Mocht u nog specifieke vragen hebben of willen weten welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn, neemt u dan contact met ons op.