Overzichtelijk stappenplan voor karafconcept

Blog

Overzichtelijk stappenplan voor karafconcept

Als u kiest voor de concentraten van Oranka, dan maakt u in een handomdraai 2,5 liter eindproduct aan in een karaf. Zo kunt u op zeer flexibele wijze uw gasten bedienen met een heerlijk glas vruchtensap, vruchtennectar of vruchtendrank. Dit karafconcept is geheel afgestemd op de Oranka 1+4, 1+9 en 1+19 concentraten.

Werkwijze

Allereerst opent u het pak concentraat met een schone schaar. Afhankelijk van het soort concentraat dat u kiest, is de te gebruiken hoeveelheid belangrijk:

Oranka 1+19:    125 ml concentraat = 2,5 liter eindproduct

Oranka 1+9:       250 ml concentraat = 2,5 liter eindproduct

Oranka 1+4:       500 ml concentraat = 2,5 liter eindproduct

Vervolgens vult u de karaf met concentraat tot aan de streep met vermelding van het soort concentraat (1+19, 1+9 of 1+4). U vult de karaf met kraanwater (koud) tot helemaal bovenaan de streep met de vermelding 2,5 liter. Op het geopende pakje concentraat zet u de datum van openen + t.h.t. 30 dagen. Daarna sluit u het pakje concentraat af met de bijgeleverde klem en plaatst het in koeling of koelkast bij max. 7°C.

Houdbaarheid

Hieronder zetten we nog even de informatie over de houdbaarheid op een rijtje:

  • Aangemaakte karaf met product blijft 5 dagen houdbaar in de koelkast bij max. 7°C.
  • Aangemaakte karaf met product kan per dag maximaal 9 uur lang ongekoeld worden aangeboden. Na 9 uur moet het product in de koeling geplaatst worden (max. 7 °C). Indien het op deze manier gebruikt wordt is het 3 dagen houdbaar.
  • Het geopende concentraat heeft een t.h.t. van 30 dagen gekoeld bij max. 7°C.

“Geen conserveringsmiddelen en geen toegevoegde suikers”

Over Oranka

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude drankensegment.

Dat vindt u terug in:

  • onze doordachte oplossingen met een ideale mix van gemak, hygiëne, uitstraling, milieu, prijs en kwaliteit.
  • ons uitgebreide assortiment met keus uit meer dan 50 verschillende soorten vruchtensap.
  • Oranka-producten, die u buiten de koeling tot maximaal 12 maanden kunt bewaren.
  • onze concentraten, waarmee u tot 90% aan opslagruimte bespaart en ze leveren tot 90% minder afval op. Beter voor u én het milieu!

Meer weten?

Meer informatie over Oranka is te vinden op www.oranka.nl. Mocht u nog specifieke vragen hebben of willen weten welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn, neemt u dan contact op via verkoop@oranka.nl of 074-2668867.