Oranka Patiëntenzorg

Oranka biedt gezonde, voedzame sappen met systemen die gemakkelijk in gebruik zijn. Ons Zorgconcept helpt mee aan de toename van het vocht- en vitaminegehalte. Dat resulteert in gezondere bewoners met een merkbare toename in activiteit.

Dit unieke Oranka Zorgconcept betekent dat we aan alle noodzakelijke voorwaarden kunnen voldoen voor een goed vocht- en vitaminebeleid. Goede voedingswaarden, weinig opslagruimte, minder operationele tijd en kostenbesparingen.

Diversiteit in zorglocaties

Elke instelling is anders en iedere bewoner is uniek. De behoeften van elke instelling en daarmee de bewoners verschillen.

Ook bij specialistische zorg, bijvoorbeeld de zorg voor dementerenden, is het belangrijk ervoor te zorgen dat het leven van deze bewoners zoveel mogelijk wordt verrijkt en dat ze worden geholpen hun onafhankelijkheid te behouden.

Oranka_Zorg
Oranka Juice Solutions

Aantrekkelijke dranken

Veel ouderen houden niet van het drinken van water. Uit ervaring weten wij dat de invoering van een verscheidenheid aan Oranka Sappen en Smoothies voor een hogere inname van vocht, vitaminen en/of calorieën zorgt. Zelfs de meest terughoudende drinkers worden hierdoor aangemoedigd meer te drinken.

Oranka Juice Solutions - plus

Verleidelijke smaken

Oranka sappen zijn verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende smaken. Hierdoor zit er voor iedere bewoner een smaak tussen die hij of zij lekker vindt. De zichtbaarheid van de sappen in onze dispensers of karaffen en de aantrekkelijke kleuren sporen de bewoners aan om meer te drinken. Oranka sappen hebben vitamine C en zink als toevoegingen en zijn geschikt voor diabetespatiënten.

Oranka Juice Solutions - plus

Serveermogelijkheden

Het gebruik van dispensers maakt sappen toegankelijker en stimuleert de vochtinname. Onze Eskimo Dispenser, compleet met aantrekkelijk fruitdisplay, maakt het gekoelde sap zichtbaar en gemakkelijk toegankelijk. De dispensers zijn geschikt in eetzalen, activiteitenruimtes en woonruimtes.Ook voor kleinschalig wonen kunt u de Oranka karaffen gebruiken. U kunt meerdere smaken tegelijk bij het ontbijt of de lunch presenteren.

Oranka_Zorg

Verhoogd vochtgehalte.
Gezondere bewoners.
Verhoogd activiteitenniveau.button_ikhebinteresse

Als vochtinname stijgt,
dalen de kosten van zorg.

Kleinschalig Wonen

Oranka_Kleinschalig wonen

Smoothies

Oranka_Banqueting

Zelftap concept

Oranka_Zorg

Benieuwd naar oplossingen op maat?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem contact met ons op of kijk verder op onze website.