Voor de zomer, presentatie op Crushed Ice

Blog

Voor de zomer, presentatie op Crushed Ice

Als het buiten lekker warm is, drinken we veel water. Maar we hebben ook wel eens zin in een verkoelend zomers drankje. Een presentatie van onze sappen en smoothies op Crushed Ice is dan perfect! Onze Crushed Ice Terrines maken uw sapjes niet alleen extreem koel, ze zorgen ook voor een eigentijdse uitstraling. Wist u dat de Terrines binnenkort bij u op locatie kunnen staan?

Onze smoothies en sappen

Wij hebben verschillende smoothies en sappen die u kunt serveren in de Cruched Ice Terrines. Onze smoothies zijn een goed alternatief voor fruit. Ze zijn gemaakt van 100% fruit van verschillende gepureerde vruchten en verkrijgbaar in 10 verschillende smaken. De smoothies zijn rijk aan vitamine C, eiwitten en vezels. Onze sappen zijn er in allerlei soorten en smaken. U kunt de sappen bijvoorbeeld zelf tappen en presenteren in onze leuke bekers met rietje. Welke sappen of smoothies laat u straks schitteren op Crushed Ice?

Een unieke presentatie: Crushed Ice Terrines

Een stijlvolle terrine met ijsschaafsel zorgt ervoor dat de drankjes elk moment van de dag verkoeld zijn. Of het nu in een restaurant, een themapark of in een vergaderzaal is, met de Crushed Ice Terrines heeft u altijd een koud drankje voor uw gasten bij de hand. Wij maken het nog specialer door bekers met rietjes, karaffen of PET-flesjes mee te leveren. Labels voor de flesjes maken wij op maat, met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam,  zodat uw (zakelijke) gasten uit hun eigen gepersonaliseerde flesje kunnen drinken.

U kunt kosteloos gebruikmaken van onze Crushed Ice Terrines. Deze zijn beschikbaar in 3 kleuren en kunnen wij voorzien van uw eigen logo.

Crushed Ice op uw locatie? Zij gingen u voor…

Verschillende themaparken zoals Apenheul, Burgers’ Zoo en Wildlands gingen u al voor. Zij bieden hun bezoekers tijdens een gezellige dag uit met gezin, vrienden en familie heerlijke frisse sappen en smoothies van Oranka aan, geserveerd vanuit Crushed Ice. Een heerlijke smoothie of sap kunnen aanbieden op deze manier maakt een dag uit natuurlijk helemaal compleet. In de parken serveren we niet in de terrines, maar in een gezellig bakfiets. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Hieronder een aantal leuke foto’s uit de parken.

Over Oranka

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van smoothies en vruchtensappen in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude drankensegment. Meer informatie over Oranka is te vinden op www.oranka.nl. Mocht u nog specifieke vragen hebben of willen weten welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn, neemt u dan contact met ons op.