Dispensers

Inox dispenser

De Inox dispenser biedt een luxe uitstraling op de counter of in een vergaderruimte. Deze dispenser heeft een capaciteit van 7 liter en heeft geen stopcontact nodig. De innovatieve, roestvrijstalen ijsstaaf zorgt ervoor dat het sap 2 tot 3 uur gekoeld blijft.

Vintage dispenser

De unieke stijl van de Vintage dispenser komt tot zijn recht op onze Hydration Bar en voegt wat extra’s toe aan het Hydration Station concept. De dispenser heeft een capaciteit van 6.5 liter en zet aan tot selfservice. De verschillende smaken en de bijbehorende gezondheidsvoordelen kunnen aangegeven worden met behulp van onze handige kartonnen A5-displays.

Country dispenser

Onze Country dispenser biedt u de mogelijkheid om voor een traditionele look te gaan. Deze dispenser is een goede combinatie met onze Hydration Bar. Deze dispenser heeft een capaciteit van 5 liter. In combinatie met de counter en de handige kartonnen displays biedt de Country dispenser een kleurrijk en aantrekkelijk aanbod aan vruchtensappen.

Yorkshire dispenser

De Yorkshire dispenser biedt een rustieke uitstraling voor elke locatie. Deze dispenser heeft een capaciteit van 6.8 liter met plastic koelelement (te vullen met ijsblokjes), en een capaciteit van 8 liter zonder koelelement.

Juice Cube

Onze Juice Cube is speciaal ontwikkeld voor de 5 liter Bag producten met tapkraan. Deze kunt u overal waar nodig plaatsen en zijn stapelbaar.

Hydration bar

Onze counter van natuurlijk hout is ontwikkeld om een rustiek gevoel uit te stralen. Samen met vers fruit straalt de counter een uniek en levendig geheel uit. In combinatie met de Vintage, Country of Yorkshire dispensers voegt de counter een andere dynamiek toe aan hoe uw drankjes worden gepresenteerd.

Oranka_Button

Presentatie oplossingen

Grab & Go Concept

Een uniek concept waarbij een ambachtelijke uitstraling aan een flesje vruchtensap wordt gegeven. Met een zelf ontworpen label kunt u uw eigen identiteit aan een flesje geven.U kunt eenvoudig de flesjes vullen uit de dispenser en deze afsluiten met de veiligheidsdop. Indien de flesjes gekoeld bewaard worden zijn ze nog 5 dagen houdbaar. Ideaal voor gedekte lunches en lunchpakketten.

Oranka karaffen

De karaffen zijn te gebruiken in elke omstandigheid en voor elke gelegenheid. De verschillende karaffen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten & maten, o.a. van diverse soorten glas en plastic. En wat dacht u van een innovatieve, geïntegreerde ijsstaaf die het sap op temperatuur houdt? Tevens stellen we sierlijke, afsluitbare karaffen beschikbaar die gemakkelijk zonder te morsen meegenomen kunnen worden.

Oranka glazen

Oranka glazen beschikbaar als onderdeel van een gekozen concept. De glazen hebben een inhoud van 150 ml, 200 ml en 300 ml.

Crushed Ice Terrines

U kunt kosteloos gebruikmaken van onze Crushed Ice Terrines. Deze zijn beschikbaar in 3 kleuren en kunnen wij voorzien van uw eigen logo. De Terrines zijn ideaal om karaffen, PET-flesjes of biologisch afbreekbare bekers op crushed ice te presenteren.

Sappenbar

Indien ruimte een probleem is voor het plaatsen van onze dispensers kan Oranka een gratis sappenbar in bruikleen leveren. Deze zijn gemakkelijk te verplaatsen en verkrijgbaar in formaten voor 1, 2 of 3 dispensers.

Oranka_presentatie oplossingen
Oranka_presentatie oplossingen

Meer informatie over onze oplossingen?

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u meer informatie over deze mooie oplossingen neem dan contact op. Wij demonstreren u graag de verschillende mogelijkheden.