Smoothies en vruchtensappen voor uw gasten

Gasten verwachten steeds meer van horecalocaties. Een perfect terras, een mooi restaurant en een goed aanbod op de kaart. Oranka helpt u inspelen op deze verwachtingen. Ons uitgebreide assortiment aan vruchtensappen en smoothies is ideaal voor u als horecaondernemer. Wij bieden diverse oplossingen en concepten op maat voor elke locatie, onafhankelijk van de grootte, type dienstverlening of stijl.

Oranka_smoothies lijn

Serveer de lekkerste smoothies

Smoothies zijn niet alleen erg lekker, ze zijn een goed alternatief voor fruit. Daarnaast is het een unieke toevoeging aan uw drankenkaart. Realiseer een uitstekende marge op de smoothies, zonder te veel inspanning. De smoothies van Oranka zijn gemaakt van 100% fruit van verschillende gepureerde vruchten en verkrijgbaar in 10 verschillende smaken.

Vruchtensappen in een handomdraai

Kies voor onze sappen in eindeloze smaakvariaties. Met gemak serveert u de lekkerste vruchtensappen. Denk bijvoorbeeld aan onze Super Juices of verse en biologische sappen. Wat gaat er boven een glas verse sinaasappelsap, in de stralende zon op het terras? Extra uniek: presenteer onze sappen in een dispenser of presentatieoplossing die bij uw onderneming past.

Oranka_smoothies en sappen
Oranka_smoothies lijn

Over Oranka

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen en smoothies in combinatie met uitschenksystemen.

Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude drankensegment”.

Meer informatie over onze concepten?

Neem contact met ons op!

Laat u adviseren door onze ervaren medewerkers, voor een oplossing die het beste aansluit bij uw onderneming.