Nieuwe mono-verpakkingen in het assortiment van Oranka

Blog

Nieuwe mono-verpakkingen in het assortiment van Oranka

We hebben een aantal nieuwe lijnen mono-verpakkingen aan ons uitgebreide sappen- en smoothies-assortiment toegevoegd. Bijna alle smaken zijn BIOlogisch en dat vinden we ‘natuurlijk’ belangrijk. Graag introduceren wij Walden Organic Iced Tea, Kineta Matcha Drinks, Luscombe drinks, Naturfrisk en Lo Bros.

 

Voor de afwisseling

Bij biologisch denken we vooral aan sappen en smoothies van fruit en groente. Om die gedachte te doorbreken zijn er tegenwoordig ook biologische frisdranken. Nieuw aan ons assortiment is het Deense Naturfrisk. Deze biologische frisdranken zijn vrij van E-nummers en conserveringsmiddelen en verpakt in een sympathiek flesje. U heeft een ruime keuze uit tien smaken, van Cola Classic en Tonic tot Ginger Ale en Lemonade. [Link naar Inspiraties à Biologisch]

Ook nieuw is de lijn biologische frisdranken van Luscombe drinks. Het brede assortiment bestaat uit tonics, fruitsappen, frisdranken met en zonder koolzuur, gingerbeer en zelfs een cider.

Zo zijn de drie smaken tonics goed bruikbaar als mixer voor een perfecte gin-tonic. Daarnaast zijn er bio frisdranken die stuk voor stuk smaken naar meer. Er zijn ‘crushes’(frisse blends sprankelende fruitsappen), ‘bubblies’(met een juiste balans tussen zoet en zuur) en ‘traditionals’(tijdloze klassiekers). Alleen de Sicilian Lemonade is vrij van koolzuur.

Voor de theeliefhebbers

Ook de theeliefhebber komt aan zijn trekken. Met Walden is een heerlijke biologische ijsthee toegevoegd. Een frisdrank geïnspireerd op het legendarische boek van Henry David Thoreau. Bij ons heeft u de keus uit de verfrissende smaken Lemon & Lemongrass en Peach & Jasmine.

Voor meer pit is er Kineta van Matcha Drinks. Elk flesje Kineta bevat een gram biologische ceremoniële matcha tea, vol vitaminen, mineralen en aminozuren. Daarnaast is Kineta helemaal vrij van kleur, geur en smaakstoffen en zit er in een flesje maar 99 caloriën. De drankjes zijn er in drie smaken: Green apple, Peruvian Ginger en Sicilian Lemon.

De sprankelende probiotische thee van Lo Bros gaat een stapje verder. Om het lichtzoete en zure sprankelende drankje te maken, wordt het voor een bepaalde periode gefermenteerd. Een levend drankje dat ook ontgift. De Organic Kombucha is er in drie smaken: Original, Ginger & Lemon en Raspberry & Lemon. Is thee niet helemaal ‘your cup of tea’? Lo Bros heeft ook twee varianten gefermenteerde frisdranken in de smaken Cola en Lemonade.

Meer weten over de biologische thee en frisdranken?

Neem contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.