Uniek retailconcept: zelf sappen en smoothies tappen

Blog

Uniek retailconcept: zelf sappen en smoothies tappen

Het tappen van een fles verse jus d’orange is sinds een aantal jaren eigenlijk niet meer weg te denken uit de moderne supermarkt. Want zeg nou zelf: wat is er nou lekkerder dan een glaasje verse vitamientjes tijdens het ontbijt? Bij Oranka gaan we nog een stapje verder: we bieden namelijk ook een uniek ‘zelftap-smoothieconcept’ aan!

zelftap-smoothieconcept

Zelf smoothies tappen, dat zie je nog niet overal! Maar watch out: dit concept is sterk in opmars! Niet alleen omdat de moderne consument steeds meer oog heeft voor gezonde voeding, maar ook omdat je als supermarkt veel meer op de beleving in moet spelen om klanten een bijzondere shopervaring te geven. Want ‘gewoon’ boodschappen doen, dat is er toch steeds minder bij. Een rondje over een moderne versafdeling is tegenwoordig echt een feestje. En aan dat feestje werkt Oranka graag mee!
 

De voordelen van het Oranka sap- en smoothie-retailconcept

Het mooie van dit concept is dat het geen investering van jou als retailer vraagt. Ja, een kleine investering in het vrijmaken van een mooi plekje in je zaak. Maar verder niets! Je maakt namelijk kosteloos gebruik van de dispenser(s) en het presentatiemeubel. Super transparant, zonder vast contract. Ook hoef je niets te verbouwen voor het gebruiken van deze installatie: er is alleen een stopcontact nodig. En het onderhoud? Ook daar hoef je je geen zorgen over te maken: de dispensers zijn makkelijk in gebruik en hebben eigenlijk bijna geen onderhoud of schoonmaak nodig. Minimale inspanning, maximaal scoren dus!

Capaciteit en formaten

Met een capaciteit van 2 x 10 liter per dispenser ben je altijd in staat om je klanten snel en makkelijk gekoelde smoothies te laten tappen. Het concept bestaat uit diverse formaten flesjes: zo is er het 200ml flesje, handig voor 1 persoon voor onderweg. Het nét iets grotere broertje van 250ml i sfijn voor een éénpersoonshuishouden of voor de grotere dorst voor onderweg. En natuurlijk de bekende 500ml fles: de ideale gezinsverpakking. Laat het zondagse ontbijt met croissantjes en een lekker sapje of gezonde smoothie maar komen, niet dan?

Veel meer dan sap alleen

Zoals gezegd bestaat het Oranka zelftapconcept niet alleen uit de welbekende verse jus, maar ook uit smoothies en andere biologische sappen. En wist je dat er ook verschillende soorten ijsthee beschikbaar zijn voor deze dispensers? We hebben het over meer dan 35 verschillende smaken. Als daar geen leuke mix van smaken voor jouw klanten tussen zit…

Meer informatie over dit supermarktconcept?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Oranka zelftapconcept voor sappen, smoothies of ijsthee? We adviseren je graag en natuurlijk kun je al onze producten ook komen proeven. Dus wil je meer info en wil je graag een demo? Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij je langs!