Zien wij u op de Strandbeurs op 28 november?

Blog

Zien wij u op de Strandbeurs op 28 november?

Maak op 28 november kennis met Oranka tijdens de Strandbeurs in Aalsmeer! Onze lekkere, zomerse vruchtensappen en smoothies serveert u met gemak. Behaal hoge marge, met lage inspanning. Ons assortiment is hip en trendy, een unieke toevoeging op uw drankenkaart! Kom proeven bij stand 33 en ervaar het gebruiksgemak.

Terrastips voor een unieke drankenkaart

Ons uitgebreide assortiment aan smoothies en vruchtensappen is ideaal voor u als horecaondernemer. Gasten verwachten steeds meer van horecalocaties. Een perfect terras, een mooi restaurant en een goed aanbod op de kaart. Oranka helpt u inspelen op deze verwachtingen. Onze tips:

Tip 1: Serveer de lekkerste smoothies

Smoothies zijn niet alleen erg lekker, ze zijn een goed alternatief voor fruit. Daarnaast is het een unieke toevoeging aan uw drankenkaart. Realiseer een uitstekende marge op de smoothies, zonder te veel inspanning. De smoothies van Oranka zijn gemaakt van 100% fruit van verschillende gepureerde vruchten en verkrijgbaar in 10 verschillende smaken.

Tip 2: Vruchtensappen in een handomdraai

Kies voor onze sappen in eindeloze smaakvariaties. Met gemak serveert u de lekkerste vruchtensappen. Denk bijvoorbeeld aan onze Super Juices of verse en biologische sappen. Wat gaat er boven een glas verse sinaasappelsap, in de stralende zon op het terras? Extra uniek: presenteer onze sappen in een dispenser of presentatieoplossing die bij uw onderneming past.

Win een mountainbike op de Strandbeurs!

Bij de entree ontvangt u een Strand Nederland portemonnee met hierin een kaartje van Oranka. Vul hierop uw gegevens in en lever het kaartje in bij stand 33. Wint u de mountainbike?

Meer informatie over ons aanbod? 

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen en smoothies in combinatie met uitschenksystemen. Laat u adviseren door onze ervaren medewerkers, voor een oplossing die het beste aansluit bij uw onderneming.